ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σταϊκούρας: «Προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας θα φτωχύνει»

Σταϊκούρας: «Προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας θα φτωχύνει»Ειναι νομοτελειακο....



«Αν, συνεπώς, θεωρήσουμε και αποδεχθούμε όλοι σε αυτήν την Αίθουσα ότι θα υπάρχει ύφεση, προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας θα φτωχύνει» είπε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών.

Στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης του ΚΙΝΑΛ για τα «ανεπαρκή και αναποτελεσματικά τα Κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης», ο Χρήστος Σταϊκούρας προσέδωσε νομοτελειακά χαρακτηριστικά στην φτωχοποίηση μέρους της κοινωνίας λόγω της επερχόμενης οικονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε ότι αν κριθεί ως κοινά αποδεκτό στο Σώμα πως θα υπάρχει ύφεση λόγω κορονοϊού, τότε μέρος της κοινωνίας θα φτωχύνει. Και πρόσθεσε: «Το ζήτημα είναι μέσα από τις πολιτικές, που υλοποιούμε, να περιορίσουμε τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις».

ΠΗΓΗ




 ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ  ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ..

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΤΕ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ..

ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΕΛΕΙΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΑΣ  ...ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ..

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ,ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ

.ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΧΕΙ ΡΑΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΑΓΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





ΠΗΓΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


ΤΟ 93,5% ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΑΔΕ


Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».





Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/







ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:

Δεν υπάρχουν σχόλια