ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρίς τουρίστες και με άδειους προορισμούς

 


Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος, όπως και όλο το καλοκαίρι, είναι τελείως διαφορετικά στον τουρισμό. Η εικόνα που καταγράφεται τόσο στους νησιωτικούς, όσο και σε παραθαλάσσιους προορισμούς, αλλά και στην πρωτεύουσα, που πέρσι τέτοια εποχή εμφάνιζαν πληρότητες έως και 100%, δεν έχει σε τίποτα να θυμίζει τις προηγούμενες σεζόν με τα απανωτά ρεκόρ σε αφίξεις και έσοδα.

Όπως σημειώνουν οι επιχειρηματίες του χώρου, η φετινή τουριστική περίοδος έχει χαθεί οριστικά, αφού ούτε τον Αύγουστο μπόρεσε να ανακάμψει η ζήτηση από το εξωτερικό, όπως αρχικά αναμενόταν. Η διασπορά του κορονοϊού, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στην Ευρώπη, και η άνοδος των κρουσμάτων, όπως υπογραμμίζουν, αποτέλεσαν το τελειωτικό “χτύπημα” στην προσπάθεια για τόνωση της τουριστικής ροής και έβαλαν τέλος στις προσδοκίες για μείωση των απωλειών που προκάλεσε η πανδημία.

Και ενώ ξενοδόχοι, αλλά και επιχειρήσεις (εστίαση, τουριστικά μαγαζιά κ.λπ.), που αποφάσισαν να λειτουργήσουν από τα μέσα Ιουλίου, προσδοκούσαν σε πληρότητες έστω στο 50%, ίσως και παραπάνω μετά το άνοιγμα των περιφερειακών αεροδρομίων και την επανέναρξη των δραστηριοτήτων των tour operators, είδαν τα ποσοστά να είναι κατά πολύ χαμηλότερα.

Έτσι, προς τα τέλη Αυγούστου, πληθαίνουν οι μονάδες που θα κλείσουν, εξαιτίας του αυξημένου λειτουργικού κόστους που δεν μπορεί να καλυφθεί. Πρόκειται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για σκέψεις που δεν αφορούν μόνο εποχικά καταλύματα, αλλά και μονάδες συνεχούς λειτουργίας στα αστικά κέντρα. Όπως λένε οι ξενοδόχοι, χωρίς τουρίστες, συνέδρια και επισκέπτες κρουαζιέρας δεν υπάρχει λόγος να μένουν ανοικτά τα καταλύματα.

“Από την αρχή γνωρίζαμε ότι πρόκειται για μία χαμένη χρονιά. Μάλλον εξελίσσεται χειρότερα των προσδοκιών. Το μεγάλο ζητούμενο των επόμενων μηνών είναι η στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων, για να μπούμε στο 2021. Και η προστασία του εξαιρετικού μας brand” ανέφερε εν τω μεταξύ σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γιάννης Ρέτσος.

Κάθετη πτώση της αεροπορικής κίνησης

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την επιβατική κίνηση στο επτάμηνο, που κατέγραψε πτώση 74,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 όπου είχαν διακινηθεί 34,7 εκατομμύρια επιβάτες.

Τον Ιούλιο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ, διακινήθηκαν στα αεροδρόμια της χώρας μόλις 2.722.854 επιβάτες, καταγράφοντας μείωση 72,6% σε σχέση με το 2019 όπου είχαν διακινηθεί 9.930.332 επιβάτες. Ο συνολικός αριθμός των πτήσεων ανήλθε στις 33.255 με πτώση 56,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 όπου είχαν πραγματοποιηθεί 76.370 πτήσεις. Σε ό,τι αφορά τις αφίξεις επιβατών εξωτερικού ήταν 1.126.429 καταγράφοντας μείωση 72,5% σε σχέση με το 2019, όπου είχαν αφιχθεί 4.096.657 επιβάτες.

Την ίδια ώρα, η κίνηση των εμπορικών πτήσεων στην Ευρώπη αναμένεται φέτος να είναι μειωμένη κατά περίπου 60% σε σχέση με το 2019, με την ανάκαμψη να εμφανίζεται πολύ αβέβαιη λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις που συνεχίζουν να ισχύουν προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση της Covid-19, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA). Θεωρείται δε πως η παγκόσμια εμπορική αεροπορική κίνηση δεν θα επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν από την κρίση του νέου κορονοϊού μέχρι το 2024.

Μείον το ταμείο

Πλέον εκτιμάται, με βάση την πορεία της ζήτησης, πως τα έσοδα θα κυμανθούν γύρω στα τέσσερα δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος της χρονιάς, ίσως και χαμηλότερα. Υπενθυμίζεται πως ο αρχικός στόχος ήταν να εισρεύσουν από τον τουρισμό περί τα πέντε δισεκατομμύρια στο σύνολο της χρονιάς. Για το 2020, το υπουργείο Τουρισμού είχε θέσει ως προτεραιότητα τη διψήφια αύξηση των εισπράξεων, υπολογίζοντας πως στο “ταμείο” θα έμπαιναν επιπλέον τουλάχιστον 1,5-1,7 δισ. ευρώ και συνολικά είκοσι δισ. Προς το παρόν, όμως, στο καλάθι του τουρισμού έχουν μπει μόλις 614 εκατ. ευρώ (μέχρι και τον Μάιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος).

Της Βίκυς Κουρλιμπίνη απο το capital.gr

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ.

ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΕΣΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.IΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ .

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ , ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .

ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ,ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ..ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΕΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ  ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΗΣΗ. 

ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΩΣ ΠΙΟΝΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ Ε.ΣΥ. ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ.

Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ?


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:

Δεν υπάρχουν σχόλια