ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παραπάνω θυσίες από τον λαό» προανήγγειλε ο Μητσοτάκης για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων

 


«Προχωράμε με γρήγορες κινήσεις και σε συμπράξεις και με ιδιωτικοποιήσεις εκεί που χρειάζεται για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε συνολικά και την εγχώρια αμυντική μας βιομηχανία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση για τις Συμφωνίες οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με Ιταλία και Αίγυπτο.

Και προχώρησε στη «δαπανηρή» προαναγγελία: «Και ναι, όπου χρειάζεται να κάνουμε τις στοχευμένες εκείνες επενδύσεις που δυστυχώς η γεωπολιτική μας θέση επιβάλει. Αν αυτό σημαίνει κάποιες μικρές παραπάνω θυσίες από τον ελληνικό λαό, να συμφωνήσουμε όλοι μαζί ότι αυτές τις θυσίες πρέπει να τις αναλάβουμε για να μπορέσουμε επιτέλους να θωρακίσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας».

Εξήγησε δε ότι με τις «παραπάνω θυσίες» θα προσληφθεί προσωπικό και θα δοθεί η δυνατότητα ενίσχυσης των πολεμικών αεροσκαφών προκειμένου -όπως είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης- να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ισχυρή αποτρεπτική δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.  

ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΕΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΟΥΝ  ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ Η  ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΑΠΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΑΡΠΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ  ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΥΠΑΡΚΤΟ Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ  ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ  ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.


14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.


14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.


14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.


14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.


14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.


14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.


14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.


14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.


14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.


14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.


14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΡΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:


Δεν υπάρχουν σχόλια