Κολλέγιο Αθηνών: Παράνομες διαγραφές απουσιών και υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου

 Κλείνει το Κολλέγιο Αθηνών: Κρούσμα κορονοϊού σε μητέρα μαθητή ...


  • Καταστροφή των απουσιολογίων εν όψει κρατικών ελέγχων με σκοπό να περάσουν την τάξη τουλάχιστον 10 μαθητές-γόνοι επιφανών οικογενειών που είχαν πάνω από 400 απουσίες
  • Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια εκδρομής της Β’ Λυκείου, για την οποία δεν υπήρχε ειδική άδεια από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, κατά τη σχολική περίοδο που τελείωσε.
  • «Ποια είναι τα αποτελέσματα της ΕΔΕ; Τι κάνει η υπουργός; Ποια μέτρα έχει πάρει;», ρωτά ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός
Σε πολύ σοβαρές δημόσιες καταγγελίες που αφορούν το Κολλέγιο Αθηνών αλλά και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως προχώρησε ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις καταγγελίες, στο σχολείο της επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής ελίτ της χώρας φέρεται να έχει υπάρξει συστηματική καταστροφή των απουσιολογίων εν όψει κρατικών ελέγχων με σκοπό να περάσουν την τάξη τουλάχιστον 10 μαθητές-γόνοι επιφανών οικογενειών που είχαν πάνω από 400 απουσίες.
Η εντυπωσιακή, αλλά δυστυχώς όχι πρωτοφανής για την ιδιωτική εκπαίδευση, υπόθεση της καταστροφής βιβλίων απουσιών στο παλαιό σχολείο της υπουργού Παιδείας, στο Κολλέγιο Αθηνών δηλαδή, αφορά τη σχολική χρονιά 2017-2018 και είχε αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ τον Ιανουάριο του 2019. Η υπόθεση στάλθηκε στο Πειθαρχικό, το οποίο όμως για το «άβατο» του Κολλεγίου φαίνεται πως λειτουργεί με διαφορετικούς κανόνες. Το θέμα είναι σε γνώση της υπουργού τουλάχιστον από τις 23 Δεκεμβρίου 2019, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΟΙΕΛΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο φέτος λόγω COVID-19 τηρήθηκαν ηλεκτρονικά αρχεία απουσιών και πως τις περασμένες χρονιές το Κολλέγιο, όπως και άλλα ιδιωτικά σχολεία, δεν είχε ενημερώσει την ηλεκτρονική βάση δεδομένων myschool με επίκληση της προστασίας προσωπικών δεδομένων των μαθητών. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, ελεγκτές του υπουργείου διαπίστωσαν πως τα βιβλία των απουσιών είχαν εξαφανιστεί.
«Ποια είναι τα αποτελέσματά της ΕΔΕ; Τι κάνει η υπουργός; Ποια μέτρα έχει πάρει; Ποιους έχει παραπέμψει; Ποιων την τιμωρία ζητά παραδειγματικά; Η απάντηση, αυτή που φαντάζεστε. Δεν έχει κάνει τίποτε. Και δεν σκοπεύει να κάνει. Το έδειξε με τον νόμο που της υπαγόρευσαν κι αυτή υπέγραψε», ανέφερε στην ανάρτησή του, που προκάλεσε τριγμούς ακόμα και στο εσωτερικό του σχολείου, ο Μιχάλης Κουρουτός. Σε έκτακτο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την Παρασκευή αποφασίστηκε ομόφωνα η ΟΙΕΛΕ να προχωρήσει σε κάθε πιθανή ενέργεια ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω το πολύ σοβαρό ζήτημα.
«Η κ. Κεραμέως ψήφισε τον εκτρωματικό νόμο για την ιδιωτική εκπαίδευση, όχι μόνο για να ευνοήσει μια ομάδα επιχειρηματιών που ονειρεύονται να μεταβάλουν τα ιδιωτικά σχολεία σε γαλέρα εργασιακής εκμετάλλευσης, σε άντρο μαύρης εργασίας και φοροδιαφυγής και σε μηχανισμό παραγωγής παράνομων τίτλων σπουδών. Εχει μια ιδιαίτερη “πρόνοια” για τα σχολεία της ελίτ, τα οποία επιδιώκει να “προστατεύσει” από κάθε έλεγχο για να μη βγουν στη φόρα οι ακραίες περιπτώσεις παρανομίας υπέρ των γόνων των εκλεκτών», δηλώνει στην «Εφ.Συν.» ο Μιχάλης Κουρουτός. Ο ίδιος θεωρεί πως γι’ αυτόν τον λόγο η υπουργός «δεν έκανε τίποτε για το τεράστιο σκάνδαλο της καταστροφής των απουσιολογίων του Κολλεγίου Αθηνών, προκειμένου να μην τιμωρηθούν συγκεκριμένοι μαθητές που είχαν ξεπεράσει τις 400 απουσίες. Εξέδωσε υπουργική απόφαση για να μην ελέγχονται οι εκδρομές, ώστε να κουκουλώνονται σκάνδαλα, όπως αυτό της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου σε παράνομη εκδρομή του ίδιου σχολείου που πραγματοποιήθηκε χωρίς να δηλωθεί στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Αφήνουμε την κοινωνία να κρίνει τα έργα της».
Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια εκδρομής της Β΄ Λυκείου, για την οποία δεν υπήρχε ειδική άδεια από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, κατά τη σχολική περίοδο που τελείωσε (2019-2020). Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι μαθητές απομακρύνθηκαν από το σχολείο, ενώ έχει διαταχθεί και νέα ένορκη διοικητική εξέταση χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα.
Τα παραπάνω περιστατικά έρχονται να προστεθούν σε φαινόμενα παρακμής που ταλανίζουν το συγκεκριμένο σχολείο, το οποίο όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζει χαρακτήρα. Παλαιότερα η φιλοσοφία του στηριζόταν εν μέρει και στο ότι οφείλει να προσφέρει μεγάλο αριθμό υποτροφιών σε μαθητές που δεν μπορούσαν να καλύψουν τα δίδακτρα, στοιχείο που έχει υποχωρήσει μπροστά στην ιεραρχία του πλούτου.
Μια από τις μελανότερες στιγμές της τελευταίας δεκαετίας ήταν βέβαια και η υπόθεση της καθηγήτριας Φώφης Μπουλούτα, η οποία έπιασε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει. Η καθηγήτρια τελικά απολύθηκε, παρότι εργαζόταν για 21 χρόνια στο σχολείο και είχε βραβευθεί για το εκπαιδευτικό της έργο. Η υπόθεση δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει.
πηγή: efsyn.gr 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞ ΟΥΣΙΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΛΠΗΞΗ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ?
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝΟΧΗ ?
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ?
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ,ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ  ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ..
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ-ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ  ΑΞΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.
ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ..
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΖΕΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΙΑ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ?
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ.
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ .
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.
ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΡΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου