ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βρούτσης για αναδρομικά: «Τα λεφτά δεν υπάρχουν»




Ηλικιωμένοι, Συνταξιούχου, Σύνταξη

Για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τα αναδρομικά συντάξεων μίλησε το πρωί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης

«Τα χρήματα είναι πάρα πολλά», είπε ο υπουργός λέγοντας το ύψος των χρημάτων μετά την πρώτη απόφαση ανέρχεται στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ εκκρεμεί και η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για τους συνταξιούχους δημόσιους υπαλλήλους. «Σα βάρος είναι πάρα πολύ μεγάλο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε αλλά είναι μία άσκηση που θα την πάρουμε συνολικά σαν κυβέρνηση», πρόσθεσε.
«Αυτό που μπορώ να σας πω ότι τα λεφτά αυτά δεν υπάρχουν. Ο κοινωνικός προϋπολογισμός δεν έχει τα χρήματα τα συγκεκριμένα», είπε ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.....
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΛΥΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ <ΚΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ> ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ  ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΖΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .
ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΛΔ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ.
ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ.
ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΗΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.
4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,
4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.
4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.
4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες ΣΕΛΙΔΑ 15 από 40
επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.
Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:






Δεν υπάρχουν σχόλια