ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλειστηριασμοί : Πάνω από 8.000 σπίτια, καταστήματα, αγροί βγαίνουν στο «σφυρί» μέχρι το Δεκέμβριο

 


Ολική επαναφορά των πλειστηριασμών ήρθε από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μετά από μακρά περίοδο απραξίας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού οι πλειστηριασμοί επανήλθαν εκ νέου στο προσκήνιο.

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου είχαν στο σύνολό τους προσδιοριστεί στην πλατφόρμα e-auction 321 πλειστηριασμοί. Από αυτούς, και με βάση τα στοιχεία της πλατφόρμας, οι 157 ολοκληρώθηκαν, οι 10 ματαιώθηκαν, ενώ 146 ανεστάλησαν. Οκτώ πλειστηριασμοί έμειναν ανοιχτοί. Σε 79 ανήλθαν οι πλειστηριασμοί από αυτούς που ολοκληρώθηκαν οι οποίοι αφορούσαν κατοικίες.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι τράπεζες δείχνουν μια άτυπη ελαστικότητα ως προς τη διενέργεια πλειστηριασμών για όσους ζητούν να ρυθμίσουν, καθώς έχουν τα δεδομένα να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Γέφυρα», στο πρόγραμμα επιδότησης δανείων δηλαδή. Στο πρόγραμμα αυτό οι αιτήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Έως το τέλος του μήνα οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί ανέρχονται σε 4.413, εκ των οποίων οι 2.040 αφορούν κατοικίες.

Ωστόσο, το επόμενο τετράμηνο έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν περισσότεροι από 8.000 πλειστηριασμοί (έναντι 12.315 το αντίστοιχο διάστημα του 2018 και 11.908 τους τελευταίους τέσσερις μήνες του 2019), που αφορούν από σπίτια και καταστήματα μέχρι θέσεις πάρκινγκ και χωράφια.

Για ποιους αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί

Σύμφωνα άλλωστε και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από 1ης Ιανουαρίου του 2021 «οι πραγματικά αδύναμοι οφειλέτες θα ρυθμίζουν ευνοϊκά το χρέος τους ή θα απαλλάσσονται. Βάσει όμως κριτηρίων, με πρώτο την κατάργηση του απόρρητου για κάθε περιουσιακό στοιχείο των ενδιαφερομένων, ώστε να γίνονται οι αναγκαίες διασταυρώσεις και να μην διασώζονται στρατηγικοί κακοπληρωτές, όπως, δυστυχώς, έχει επανειλημμένα συμβεί»

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα «Γέφυρα» : Πάνω από 51.000 αιτήσεις δανειοληπτών – Tα βήματα για ένταξη

«Ειδικά για τα χρέη ευάλωτων φυσικών προσώπων και την αυτονόητη ηθική δέσμευση του κράτους να εξασφαλίσει την κατοικία τους, οι προβλέψεις του νομοσχεδίου έχουν έντονο κοινωνικό πρόσημο. Ίσως και για αυτό προκαλούν και αντιστάσεις από την πλευρά των τραπεζών. Η επιλογή όμως είναι ξεκάθαρα πολιτική. Μετά την έγκαιρη προειδοποίηση για όποιον προσφεύγει στο στάδιο της ρύθμισης, θα αναστέλλονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί. Και μετά τη δίμηνη διαβούλευση οι πιο αδύναμοι θα λαμβάνουν ειδική επιδότηση επί των ρυθμισμένων δόσεων του νέου δανείου», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Πόσα δάνεια έχουν πωληθεί

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), η συνολική αξία των δανείων, που πωλήθηκαν σε διεθνείς επενδυτές, «άγγιξε» τα 30,8 δισ. ευρώ τον περασμένο Μάρτιο έναντι 18,2 δισ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2019 (αύξηση 12,6 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση).

Η μεγαλύτερη κινητικότητα, μάλιστα, από πλευράς των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων καταγράφεται στην περίπτωση των στεγαστικών, με την αξία των δανείων, που μεταβιβάστηκαν, να εκτοξεύεται από 375 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου του 2019 σε 4,4 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Τα καταναλωτικά εξακολουθούν να κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις (16,3 δισ. ευρώ σήμερα έναντι 10,5 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο), ενώ χέρια άλλαξαν και επιχειρηματικά δάνεια, ύψους 8,8 δισ. ευρώ, από 5,5 δισ. ευρώ τον περυσινό Μάρτιο.

Εξ αυτών, δάνεια, ύψους 5,9 δισ. ευρώ, αφορούν σε οφειλές μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα υπόλοιπα μεγαλύτερων επιχειρήσεων, ενώ στα 79 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε η ονομαστική αξία των δανείων ασφαλιστικών και άλλων χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων έναντι 49 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο του 2019. Τέλος, η ονομαστική αξία των υπό διαχείριση από τους servicers οφειλών από ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και ατομικές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 3,5 δισ. ευρώ έναντι του περυσινού Μαρτίου και διαμορφώθηκε σε 5,6 δισ. ευρώ στο τέλος του α’ τριμήνου του 2020.

ΠΗΓΗ

ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΜΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΑ  ΟΣΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΗΘΟΥΝ  ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ  ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΑ  ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ  ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ  ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΑΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ,  ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΩΝ ΔΑΝΙΣΤΩΝ .

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ  ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΔΗ  ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΛΟΝΤΑΣ  ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟ  ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΜΑΣ  ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ (ΜΜΕ) ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΑΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ .

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΡΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:

1 σχόλιο: