ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !!!!

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΟ  ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

ΗΔΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ  ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.



Κέρκυρα: Η «χωματερή» στο δάσος Κομπιτσίου – Καλαφατιώνων. (Φωτ.)



Σε χωματερή ογκωδών αντικειμένων και μπαζών έχει μετατραπεί το δάσος, στα σύνορα Κομπίτσι – Καλαφατιώνες.


ΠΗΓΗ

Κέρκυρα: Λύματα και στην υπό κατασκευή Μαρίνα της Σπηλιάς. (Φωτ.)



Μια εικόνα γνώριμη και στην υπό κατασκευή μαρίνα της Σπηλιάς.

Τα λύματα είναι εμφανή, όπου σε συνδυασμό με την έντονη δυσοσμία δημιουργούν μια κατάσταση που δεν αρμόζει στην Κέρκυρα.

Φωτογραφίες: Πάολο Μελισσάνο 


ΠΗΓΗ

Κέρκυρα: “Χαβούζα” το ποτάμι στην περιοχή Ποταμός! (Φωτ.)


Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν καταγράφονται για ακόμα μια φορά στο ποτάμι του Ποταμού και παρουσιάζει το Corfutvnews.

Τα νερά κατάμαυρα, η δυσοσμία έντονη και οι αντιδράσεις των κατοίκων για ακόμα φορά έντονες!

ΠΗΓΗ

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.


21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί. ΣΕΛΙΔΑ 32 από 40


21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.


21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.


21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.


21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.


21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.


21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.


21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.


21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).


21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.


21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:

Δεν υπάρχουν σχόλια