ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ (βιντεο)

 



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ 30 ΜΗΝΕΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" αποφυλακίστηκε, μετά απο μία παράνομη πολιτική κράτηση 30 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 χωρίς ένταλμα και χωρίς κατηγορητήριο. Κρατήθηκε ως "προσωρινά κρατούμενος" επι 18 ολόκληρους μήνες, περιμένοντας την δίκη του !!! Η δίκη έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, όπου αποδείχτηκε πανηγυρικά για μία ακόμη φορά η αθωώτητά του σε όλες τις κατηγορίες. Επειδή όμως είχε ήδη κρατηθεί άδικα 18 μήνες, έπρεπε να δεχθεί πάση θυσία μία ποινή που να καλύπτει αυτό το χρονικό διάστημα. Ετσι ανακαλύφθηκε μία απαράδεκτη κατηγορία "απόπειρας απάτης" μόνο για το χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου 2012. Οποιαδήποτε ποινή κάτω των 5 ετών θα ήταν εξαγοράσιμη, οπότε ο Αρτέμης Σώρρας θα αποφυλακίζονταν άμεσα, ενώ θα είχε υποστεί μια άδικη κράτηση 18 μηνών. Αρα, το πολιτικό καθεστώς, του επέβαλε για την κατηγορία "απόπειρας απάτης" την μέγιστη ποινή των 6 ετών κάθειρξης, χωρίς δυνατότητα εξαγοράς. Ετσι ο Αρτέμης Σώρρας αναγκάστηκε να μέινει για επιπλέον 10 μήνες στην φυλακή, μέχρι να εκτίσει τα 3/5 της ποινής των 6 ετών. Δεν λήφθηκαν υποψη κάποια ελαφρυντικά για περαιτέρω μείωση της ποινής που δικαιούτανε λόγω εργασιών που έκανε το διάστημα της φυλάκισής του. Επίσης, ενώ μετά την απόφαση του Δεκεμβρίου έγινε άμεσα αίτηση για ΕΦΕΣΗ, η έφεση οποία ορίστηκε να εξεταστεί τον Φεβρουάριο του 2021, δηλαδή μετά την αποφυλάκιση του κρατούμενου... Αυτό ειναι ένα ακόμη πρωτοφανές για τα παγκόσμια χρονικά. Στο βίντεο που ακολουθεί, αναλύονται όλες οι λεπτομέρειες για την άδικη αυτή κράτηση, μέσω της αποφασης που το ίδιο δικαστήριο εξέδωσε τον Δεκέμβριο του 2019 http://www.esy-ipeiros.gr/2020/11/30..


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
http://e-sy.gr/grafia-e-si/


ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA:

Δεν υπάρχουν σχόλια